Branding
Portrætter

Branding
Portrætter

Hvad er branding
portrætter?

Branding portrætter er for dig, der er din egen ydelse og dit eget brand. Du er terapeut, konsulent, coach, kunstner, bogholder eller i et andet fag, hvor det er din viden og kunnen, der er dit produkt.

Fordi du ikke sælger et fysisk produkt, men en ydelse, er det vigtigt at du udstråler autencitet, tillid og professionalisme. Et fysisk produkt fra en leverandør vil altid have de samme kvaliteter uanset hvem forhandleren er, men du som menneske har en kæmpe fordel, når du skal sælge dine ydelser – din personlighed.

Det er netop her, at min hjælp kommer ind i billedet. Jeg hjælper dig med at fremstå med netop de kvaliteter, du og din virksomhed har.

Den gode oplevelse

Kemien er utrolig vigtig, når du skal have lavet noget så personligt som portrætter. Derfor er det altid vigtigt for mig, at vi har en samtale inden booking, hvor vi kan drøfte dig og din virksomhed og finde ud af, om vi er et match. Mit råd er altid at finde en fotograf, der både forstår dig, dine værdier og det du laver, så du får det bedste resultat.

Jeg sætter altid en ære i, at du føler dig tryg, når du står foran mit kamera. Jeg ved selv, hvor akavet det kan føles, hvis ikke man er vant til at få taget billeder. Jeg skal nok holde dig i hånden gennem hele forløbet og sørge for, at du føler dig godt tilpas og fremstår fra dine bedste sider.

Mit mål er at skabe friske og levende billeder i en afslappet atmosfære, så du bliver glad for både oplevelsen og resultatet. 

Hvad inkluderer
Branding portrætter?

  • Afklarende samtale inden booking om dig og din virksomhed (30 minutter).
  • Samtale efter booking om koncept, location og andre praktikaliteter (1 time).
  • Photoshoot på aftalte locations.
  • Et online galleri med billeder fra dagen. Her vælger du de billeder, du ønsker skal færdiggøres.
  • Levering af billeder til download. Du får både store formater til print og mindre formater klar til web og sociale medier.
  • Ønskes tilkøb af flere billeder, holdes det online galleri åbent i 12 måneder, hvor du løbende kan vælge flere billeder.

Hvad med styling og makeup?

Hvis du ønsker at få hjælp med makeup og hår, arbejder jeg sammen med nogle dygtige makeupartister, som har stor erfaring med at få dine bedste træk frem, men så du stadig føler dig som dig selv!

Hvad er prisen?

Kontakt mig for at få et uforpligtende tilbud skræddersyet til dine behov.

Hvad siger de?

Sofia Manning

“Jeg er rigtig glad for vores super professionelle samarbejde med Emily. Emily er god til at forstå mit brand, min person og mit firma. Og få alle tre frem, i de fotos hun laver. Jeg føler mig meget tryg ved Emily, og det er vigtigt for mig når et foto skal tages. Emily er imødekommende og top tjekket.”

Karna Christiansen (hjertemodig.dk)

“1000 tak for din ekspertise, din varme og din ekstra indsats💗💫 Jeg er vild med mine billeder og min hjemmeside. Du får min varmeste anbefaling og jeg vender glædeligt tilbage💐✨”

Karina Von D’ahe

“Selvom jeg er blevet fotograferet en del i mit liv, bliver jeg stadig selvbevidst og nogle gange lidt utilpas i momentet, med Emily føler jeg mig altid tryg og i gode hænder, fordi hun er behagelig, empatisk og professionel. Vi har et par gange brainstormet om idéer og stemning i billederne og hver gang bliver de bedre og teknisk flottere end jeg har håbet og det må siges at være et kæmpe plus (og dejlig overraskelse).”

Lad os tage en snak

Hvis du sidder og overvejer om vi kunne være et match, så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Lad os få en uforpligtende snak om dine behov og muligheder.