Stå visuelt stærkt i din virksomhed

Billeder og grafisk design, der gør det let for dig at stå autentisk frem for din målgruppe.

Hej! Mit navn er Emily

Jeg er fotograf og grafisk designer med base i København, og jeg vil elske at hjælpe dig med at nå ind til din virksomheds visuelle kerne.

Søger du friske, autentiske og levende branding billeder, hjælp til design af din hjemmeside eller andre grafiske projekter, så kontakt mig for en ganske uforpligtende forsamtale, og lad os finde ud af om vi er et match!

Branding
Portrætter

Slut med stock-billeder og konstant genbrug af de to gode billeder du har af dig selv. Vis hvem du er med branding portrætter og fang din målgruppe, både på din hjemmeside og sociale medier.

Grafisk Design

Passer din visuelle kommunikation til dig og din virksomhed, eller trænger den til en makeover eller touch-up?

Jeg vil meget gerne hjælpe dig på vej til at få ‘visuel selvtillid’ og være stolt af din virksomheds fremtoning.

Erhvervsfoto

Afspejler de fotos I bruger i jeres markedsføring virksomhedens DNA? Og hvad med de flotte events, som I bruger så lang tid på at arrangere? Udnytter I muligheden her for at skabe nyt lækkert content? Eller måske I har brug for lækre lifestyle billeder af jeres produkter til SoMe?

Lad os tage en snak

Jeg ved at din virksomhed er dit hjertebarn, og at det er en svær og personlig beslutning at vælge den person, der skal hjælpe dig med alt det visuelle. Derfor er det vigtigt for mig at du ved, at du altid er velkommen til en uforpligtende 20-minutters forsamtale hos mig.