Brandingbilleder

Fang din målgruppe med brandingbilleder på sociale medier og din hjemmeside, der afspejler dig og din virksomhed.

Giv dit personlige brand et løft og bliv mere synlig

Brandingbilleder er for dig, der er ansigtet udadtil på dit eget brand. Du er behandler, konsulent, coach, kunstner, bogholder, butiksejer, designer eller i et andet fag, hvor det er vigtigt at være synlig på sociale medier og på din hjemmeside.

Her har du som menneske en kæmpe fordel – din personlighed.

Det er netop her, at min hjælp kommer ind i billedet. Jeg hjælper dig med at fremstå autentisk med netop de kvaliteter, du og din virksomhed har, så du skaber tillid og tiltrækker din ideelle målgruppe.

Mit mål er at skabe friske og levende billeder i en afslappet atmosfære, så du bliver glad for både oplevelsen og resultatet.

Det skal være en rar oplevelse at få taget billeder

Kemi

Kemien er utrolig vigtig, når du skal have lavet noget så personligt som portrætter. Derfor er det altid muligt at booke en forsamtale med mig, før din booking, så vi kan mærke, om vi er et match. Jeg vil til hver en tid anbefale dig til en af mine dygtige kolleger, hvis jeg kan mærke, at de ville være et bedre match for dig.

Tryghed

Jeg sætter altid en ære i, at du føler dig tryg, når du står foran mit kamera. Jeg ved selv, hvor akavet det kan føles, hvis ikke man er vant til at få taget billeder. Jeg skal nok holde dig i hånden gennem hele forløbet og sørge for, at du føler dig godt tilpas og fremstår fra dine bedste sider.

Jeg guider dig

“Jeg ved ikke, hvordan jeg skal posere”… Det skal du ikke bekymre dig om! Jeg skal nok guide dig, så du hverken ser akavet eller utilpas ud på dine billeder. Sammen finder vi ud af, hvad der virker naturligt for dig. Glem alt om akavede modelposeringer. Posering er slet ikke så farligt – se det blot som en måde at udtrykke dig på.

Hvad siger andre?

Sofia Manning

“Jeg er rigtig glad for vores super professionelle samarbejde med Emily. Emily er god til at forstå mit brand, min person og mit firma. Og få alle tre frem, i de fotos hun laver. Jeg føler mig meget tryg ved Emily, og det er vigtigt for mig, når et foto skal tages. Emily er imødekommende og top tjekket.”

Katja Stolshøj

“Jeg valgte Emily som min første branding fotograf og det var en rigtig god beslutning. Jeg var så nervøs, da det hele var nyt og uvant, men det fik Emily hurtigt ændret på. Fordi i hendes selskab bliver man hurtig tryg. Endnu vigtigere er hendes talent til at fange gløden i ansigtet, det lille øjeblik, hvor man slapper af og ens glimt i øjet titter frem. Hun er en hamrende dygtig fotograf. Her taler jeg ikke kun på fotoshootet, men hendes efterredigering, der er autentisk og æstetisk. Jeg kommer til at bruge Emily igen, fordi det er så smukke billeder, som jeg har fået skabt sammen med hende ❤️”

Karina von D’ahe

“Selvom jeg er blevet fotograferet en del i mit liv, bliver jeg stadig selvbevidst og nogle gange lidt utilpas i momentet. Med Emily føler jeg mig altid tryg og i gode hænder, fordi hun er behagelig, empatisk og professionel. Vi har et par gange brainstormet om idéer og stemning i billederne og hver gang bliver de bedre og teknisk flottere, end jeg har håbet og det må siges at være et kæmpe plus (og dejlig overraskelse).”

Karna Christiansen

“1000 tak for din ekspertise, din varme og din ekstra indsats💗💫 Jeg er vild med mine billeder og min hjemmeside. Du får min varmeste anbefaling og jeg vender glædeligt tilbage💐✨”

Lad os tale lidt om redigering og retouchering

Mange bliver skræmt af ordet “retouchering”. Men retouchering er rigtig mange ting.

Det er ikke kun at lave om på ansigter og kroppe. Retouchering er også tilpasning af lys, farver, kontrast, at fjerne generende genstande og meget mere. Alt det der gør, at dine billeder visuelt spiller med resten af din branding.

Om et billede er koldt eller varm i tonen, kan fx. være afgørende for, hvilket signal billedet sender.

Jeg kunne aldrig finde på at lave om på hverken dit ansigt eller din krop! Men jeg vil til hver en tid hjælpe dig af med den der irriterende bums, det forkølelsessår der lige dukkede op før dit photoshoot, eller tone de mørke rande lidt ned efter du har været oppe hele natten med dit barn.

You get the idea – jeg hjælper dig basically gerne af med ting, der IKKE er en permanent del af dig, og som ikke behøver at være en del af dine brandingbilleder.

“One size does NOT fit all”

Alle fotografer har deres egen stil. Når du booker en fotograf, er det derfor vigtigt, at du kigger på fotografens tidligere arbejde og kan lide det.

Nogle fotografer bruger den samme redigering på alle billeder, uanset hvem de bliver lavet til. Her køber man ind på en bestemt stil – hvilket også kan være helt super, hvis det passer til dit brand.

Jeg mener dog, at det er enormt vigtigt, at billeders udtryk og redigering tilpasses til den enkelte person og virksomhed. Jeg skræddersyr derfor altid min redigering til den enkelte opgave, så jeg ved, at det passer ind i netop dit visuelle univers.

“Jeg er bange for, at jeg ikke kan lide mig selv på billederne”

Det forstår jeg! At få taget billeder er et kæmpe kontroltab.

Men du skal vide, at jeg KUN har i tanke at fremhæve dine bedste vinkler. Har du nogle ting du er usikker på, hjælper jeg gerne med at nedtone det ved hjælp af lys og vinkler.

Hver eneste gang jeg tager et billede, sætter jeg mig i dine sko og tænker på, hvordan JEG ville have det, hvis det var mig på billedet.

Derudover viser jeg dig løbende på dit photoshoot, hvordan billederne ser ud. På den måde kan vi rette de ting til, der gør at du føler dig tryg og glad.

Hvad inkluderer Brandingbilleder?

Spørgskema

Efter booking modtager du et spørgeskema, der gennemgår dit brand. Spørgeskemaet sendes udfyldt tilbage, før det dybdegående møde.

Dybdegående møde (online)

Et online møde omkring dig og din virksomhed. En snak om hvilke værdier du har, hvem din målgruppe er, hvad du gerne vil udstråle, samt en drøftelse om passende locations til dine billeder (Senest 14 dage før shoot).

Tjekliste til forberedelse

Jeg sender dig et resumé med de ting vi har drøftet på vores møde, og gode råd du kan bruge før dit photoshoot.

Hjælp til outfits

Jeg hjælper dig med at finde de perfekte outfits ud fra hvad du har i din garderobe, som virker godt på billeder og passer til dit brand.

Photoshoot på aftalt location

Vi mødes på aftalte tid og sted, og har nogle sjove og hyggelige timer sammen, mens vi tager dine billeder.

Sortering af billeder

Så du kun skal tænke på at gennemgå de bedste billeder fra dagen. Jeg fjerner ikke nogle brugbare billeder, men frasorterer lukkede øjne, uskarpe billeder, skæve ansigter osv.

Online galleri til udvælgelse af billeder

Efter grovsortering uploades billederne til et online galleri, hvor du i ro og mag kan udvælge dine favoritbilleder. Billederne uploades med en let toning, som giver dig en idé om, hvordan de færdige billeder kommer til at se ud. Det online galleri vil være tilgængeligt senest 4 hverdage efter shoot og står åbent i 6 måneder.

Hjælp til udvælgelse

Har du brug for input til dit valg af billeder, giver jeg gerne råd og anbefalinger.

Detaljeret og professionel redigering

Jeg redigerer dine udvalgte billeder færdige, så de passer til dit brand. Læs mere om redigering her. Billederne redigeres både i farve og sort/hvid.

Levering af færdige billeder

De færdige billeder leveres via et downloadlink i både store digitale formater, der egner sig til print, men også til at beskære tættere. Derudover leveres billederne i en web-venlig størrelse, som kan bruges direkte på din hjemmeside eller sociale medier.

Hvad med makeup og hår?

Hvis du ønsker at få hjælp med makeup og hår, arbejder jeg sammen med nogle fantastiske makeupartister, som har stor erfaring med at få dine bedste træk frem, men så du stadig føler dig som dig selv!

Pakker & Priser

Vil du læse mere i detaljer om, hvad brandingbilleder indkluderer, kan du læse mere her.

Basic

Til dig der har brug for et par enkelte gode portrætter af dig selv, uden den store planlægning bag.

 • 1 times photoshoot på en location du har valgt
 • Kørsel i Københavnsområdet
 • 1 location
 • Op til 2 forskellige outfits
 • Sortering af alle billeder fra shootet
 • Online galleri (åbent i 3 måneder)
 • Råd og vejledning til valg af billeder
 • 3 professionelt redigerede billeder i farve tilpasset til dit brand, leveret i store digitale formater til print, samt små digitale formater til web/SoMe.
 • Mulighed for tilkøb af flere billeder samt sort/hvid versioner (Se priser her).

4.750,- ex moms

Den gode start

Til dig der gerne vil have en startpakke til din virksomhed, så du kan komme godt igang med din markedsføring.

 • 1 times online formøde
 • 2 timers photoshoot
 • Kørsel i Københavnsområdet
 • 1 location
 • Op til 4 forskellige outfits
 • Sortering af alle billeder fra shootet
 • Online galleri (åbent i 6 måneder)
 • Råd og vejledning til valg af billeder
 • 8 professionelt redigerede billeder i farve tilpasset til dit brand, leveret i store digitale formater til print, samt små digitale formater til web/SoMe.
 • Mulighed for tilkøb af flere billeder samt sort/hvid versioner (Se priser her).

8.475,- ex moms
Betaling af 2 rater kan aftales

Luksuspakken

Til dig der gerne vil have variation og et bredt udvalg af billeder, som du kan bruge til forskellige typer af markedsføring.

 • 1,5 times online formøde
 • 5 timers photoshoot 
 • Kørsel i Københavnsområdet
 • 2 locations
 • Op til 8 forskellige outfits
 • Sortering af alle billeder fra shootet
 • Online galleri (åbent i 6 måneder)
 • Råd og vejledning til valg af billeder
 • 28 professionelt redigerede billeder i farve tilpasset til dit brand, leveret i store digitale formater til print, samt små digitale formater til web/SoMe.
 • Mulighed for tilkøb af flere billeder samt sort/hvid versioner (Se priser her).

19.450,- ex moms
Betaling af op til 3 rater kan aftales

Tilkøb af ekstra billeder

Billederne bliver professionelt redigeret , og leveret i store digitale formater til print samt små digitale formater til web og sociale medier.

Pris per billede: 350,- ex moms

Tilkøb af sort/hvid versioner

Billederne bliver professionelt redigeret i sort/hvid, og leveret i store digitale formater til print samt små digitale formater til web og sociale medier.

(gælder kun billeder der allerede at redigeret i farveversioner)

Pris per billede: 150,- ex moms

Branding hele vejen rundt

Hos mig har du mulighed for at kombinere design og foto i én pakke, som har alt hvad du skal bruge som selvstændig for at komme godt igang med din markedsføring.

Jeg har blandt andet hjulpet Heidi fra Bodytime med hele hendes visuelle identitet, hjemmeside og branding billeder.

Vil du høre mere om dine muligheder, er du altid velkommen til at kontakte mig med henblik på en uforpligtende afklaringssamtale.

Lad os tage en snak

Jeg ved, at din virksomhed er dit hjertebarn, og at det er en svær og personlig beslutning at vælge den person, der skal hjælpe dig med alt det visuelle. Derfor er det vigtigt for mig, at du ved, at du altid er velkommen til en uforpligtende 20-minutters forsamtale hos mig.