Brandingbilleder

Fang din målgruppe med professionelle brandingbilleder, der afspejler dig og din virksomhed.

Giv dit personlige brand et løft, og bliv mere synlig

Brandingbilleder er for dig, der er ansigtet udadtil på dit eget brand. Du er måske behandler, konsulent, coach, kunstner, bogholder, butiksejer, designer eller i et andet fag, hvor det er vigtigt at være synlig på sociale medier og din hjemmeside.

Her har du som menneske en kæmpe fordel – nemlig din personlighed. Og det er her, min hjælp kommer ind i billedet.

Jeg hjælper dig med at indfange, præcis hvem du og dit brand er, så din virksomhed kan skabe tillid og tiltrække den rigtige målgruppe.

For mig er det vigtigt at skabe levende billeder i en afslappet atmosfære, som viser, hvem du er. Og så er det alfa omega, at du er glad for både oplevelsen og resultatet.

Det skal være en god oplevelse at få taget billeder

Kemi

Kemi er utrolig vigtigt, når du skal have taget noget så personligt som et portræt. Derfor er det altid muligt at booke en forsamtale med mig, så du kan mærke, om det føles rigtigt for dig.

Tryghed

Jeg sætter altid en ære i, at du føler dig tryg, når du står foran mit kamera. Jeg ved selv, hvor akavet det kan føles, hvis ikke man er vant til at få taget billeder. Jeg holder dig i hånden gennem hele forløbet og sørger for, at du føler dig godt tilpas, så det bliver en god oplevelse for dig.

Guidance

Mange kan synes, det er svært at stå foran et kamera. For hvordan poserer man korrekt, hvor gør man lige af sine hænder, og hvordan smiler man ægte, når situationen er opsat? Alt dette behøver du ikke bekymre dig om, for jeg skal nok guide dig. Sammen finder vi ud af, hvad der virker naturligt for dig, så du ikke kommer til at føle dig utilpas. Posering er i virkeligheden ikke så farligt – det er bare en måde at udtrykke sig på. Men det skal du nok finde ud af!

Hvad siger andre?

Sofia Manning

“Jeg er rigtig glad for vores super professionelle samarbejde med Emily. Emily er god til at forstå mit brand, min person og mit firma. Og får alle tre frem i de fotos, hun laver. Jeg føler mig meget tryg ved Emily, og det er vigtigt for mig, når et foto skal tages. Emily er imødekommende og toptjekket.”

Katja Stolshøj

“Jeg valgte Emily som min første brandingfotograf, og det var en rigtig god beslutning. Jeg var så nervøs, da det hele var nyt og uvant, men det fik Emily hurtigt ændret på. For i hendes selskab bliver man hurtig tryg. Endnu vigtigere er hendes talent til at fange gløden i ansigtet, det lille øjeblik hvor man slapper af og ens glimt i øjet titter frem. Hun er en hamrendedygtig fotograf. Her taler jeg ikke kun på fotoshootet, men hendes efterredigering, der er autentisk og æstetisk. Jeg kommer til at bruge Emily igen, fordi det er så smukke billeder, som jeg har fået skabt sammen med hende ❤️”

Karina von D’ahe

“Selvom jeg er blevet fotograferet en del i mit liv, bliver jeg stadig selvbevidst og nogle gange lidt utilpas i momentet. Med Emily føler jeg mig altid tryg og i gode hænder, fordi hun er behagelig, empatisk og professionel. Vi har et par gange brainstormet om idéer og stemning i billederne, og hver gang bliver de bedre og teknisk flottere, end jeg havde håbet, og det må siges at være et kæmpe plus (og en dejlig overraskelse).”

Karna Christiansen

“1000 tak for din ekspertise, din varme og din ekstra indsats 💗💫 Jeg er vild med mine billeder og min hjemmeside. Du får min varmeste anbefaling, og jeg vender glædeligt tilbage💐✨”

Lad os tale om redigering og retouchering

Mange kan blive skræmt af ordet ’retouchering’. Men retouchering betyder ikke nødvendigvis, at man gør taljen mindre eller ændrer ansigtets form. Retouchering kan nemlig være mange ting. Det er også tilpasning af lys, farver, tone, kontrast eller at fjerne et forkølelsessår.

Om et billede er koldt eller varmt i tonen kan fx være afgørende for, hvilket signal billedet sender, og hvordan det spiller sammen med resten af dit visuelle univers.

Du skal altså ikke være bange for, at jeg ville lave om på hverken dit ansigt eller krop – det ville jeg aldrig gøre. Men jeg vil til hver en tid hjælpe dig af med den der irriterende bums på næsen eller tone de mørke rande lidt ned, hvis du ønsker det.
You get the idea – jeg hjælper dig gerne af med ting, du synes generer, og som ikke behøver at være en del af dine brandingbilleder.

One size does NOT fit all

Alle fotografer har deres egen stil. Derfor er det altid en god idé, at du kigger på fotografens tidligere arbejde og spørger dig selv – kan du lide det, og passer det til din virksomheds stil?

Nogle fotografer bruger den samme redigering på alle billeder, uanset hvem de bliver lavet til. Her køber man ind på en bestemt stil. Det kan også være helt fint, hvis det passer til dit brand.

Men for mig er det vigtigt, at billederne tilpasses til den enkelte person og virksomhed. Derfor skræddersyer jeg altid min redigering til den enkelte opgave, så jeg ved, at det passer ind i lige netop dit visuelle univers.

Er du bange for, du ikke kan lide dig selv på billederne?

I så fald forstår jeg dig godt, og du er ikke den eneste, der har tænkt sådan. At få taget billeder kan være et kæmpe kontroltab.

Men du skal vide, at jeg sætter en ære i at fremhæve dine bedste vinkler, så du bliver tilfreds. Har du nogle ting, du er usikker på, så hjælper jeg gerne med at nedtone det ved hjælp af lys og vinkler.

Hver gang jeg tager et billede, sætter jeg mig i dine sko og tænker over, hvordan jeg selv ville have det, hvis det var mig, der skulle have taget billeder.

Jeg viser dig løbende på dit photoshoot, hvordan billederne ser ud. På den måde kan vi rette de ting til, der gør, at du føler dig tryg, glad og tilfreds.

Hvad inkluderer Brandingbilleder?

Spørgskema

Efter din booking modtager du et spørgeskema, der gennemgår dit brand. Det udfylder du og sender tilbage til mig inden vores dybdegående møde.

Dybdegående møde (online)

Vi tager et møde online, hvor vi taler om, hvilke værdier din virksomhed har, hvem din målgruppe er, hvad du gerne vil udstråle, samt en drøftelse om passende locations til dine billeder (Senest 14 dage før shoot).

Tjekliste til forberedelse

Jeg sender dig en opsummering med de ting, vi har drøftet på vores møde, samt gode råd du kan bruge før dit photoshoot.

Hjælp til outfits

Jeg hjælper dig med at finde de perfekte outfits ud fra det, du har i din garderobe, som fungerer godt på billeder og passer til dit brand.

Photoshoot på aftalt location

Vi mødes på aftalte tid og sted og har nogle sjove og hyggelige timer sammen, mens vi tager dine billeder.

Sortering af billeder

Jeg sorterer i billederne, så du kun skal tænke på at gennemgå de bedste billeder fra dagen. Jeg fjerner ikke brugbare billeder, men frasorterer lukkede øjne, uskarpe billeder, skæve ansigter m.m.

Online galleri til udvælgelse af billeder

Efter grovsortering uploades billederne til et online galleri, hvor du i ro og mag kan udvælge dine favoritbilleder. Billederne uploades med en let toning, som giver dig en idé om, hvordan de færdige billeder kommer til at se ud. Onlinegalleriet vil være tilgængeligt senest 4 hverdage efter shootet og står åbent i 6 måneder.

Hjælp til udvælgelse

Har du brug for input til dit valg af billeder, giver jeg gerne råd og anbefalinger.

Detaljeret og professionel redigering

Jeg redigerer dine udvalgte billeder, så de passer til dit brand. Læs mere om redigering her

Levering af færdige billeder

De færdige billeder leveres via et downloadlink i både store digitale formater, der egner sig til print og til at beskære tættere. Derudover leveres billederne i en web-venlig størrelse, som kan bruges direkte på din hjemmeside eller sociale medier.

 

Hvad med makeup og hår?

Hvis du ønsker at få hjælp med makeup og hår, arbejder jeg sammen med nogle fantastiske makeupartister, som har stor erfaring med at få dine bedste træk frem, så du stadig føler dig som dig selv!

Pakker & Priser

Vil du læse mere i detaljer om, hvad brandingbilleder inkluderer, kan du læse mere her.

Basic

Til dig, der har brug for et par enkelte gode portrætter af dig selv uden den store planlægning bag.

 • 1 times photoshoot på en location, du har valgt
 • Kørsel i Københavnsområdet
 • 1 location
 • Op til 2 forskellige outfits
 • Sortering af alle billeder fra photoshootet
 • Online galleri (åbent i 3 måneder)
 • Råd og vejledning til valg af billeder
 • 3 professionelt redigerede billeder i farve tilpasset dit brand, leveret i store digitale formater til print, samt små digitale formater til web/SoMe.
 • Mulighed for tilkøb af flere billeder samt sort/hvid versioner (Se priser her).

4.450,- ex moms

Den gode start

Til dig, der gerne vil have en startpakke til din virksomhed, så du kan komme godt i gang med din markedsføring.

 • 1 times online formøde
 • 2 timers photoshoot
 • Kørsel i Københavnsområdet
 • 1 location
 • Op til 4 forskellige outfits
 • Sortering af alle billeder fra photoshootet
 • Online galleri (åbent i 6 måneder)
 • Råd og vejledning til valg af billeder
 • 8 professionelt redigerede billeder i farve tilpasset til dit brand, leveret i store digitale formater til print, samt små digitale formater til web/SoMe.
 • Mulighed for tilkøb af flere billeder samt sort/hvid versioner (Se priser her).

7.995,- ex moms
Betaling af 2 rater kan aftales

Luksuspakken

Til dig, der gerne vil have variation og et bredt udvalg af billeder, som du kan bruge til forskellige typer af markedsføring.

 • 1,5 times online formøde
 • 6 timers photoshoot
 • Kørsel i Københavnsområdet
 • 2 locations
 • Op til 8 forskellige outfits
 • Sortering af alle billeder fra photoshootet
 • Online galleri (åbent i 6 måneder)
 • Råd og vejledning til valg af billeder
 • 30 professionelt redigerede billeder i farve tilpasset til dit brand, leveret i store digitale formater til print, samt små digitale formater til web/SoMe.
 • Mulighed for tilkøb af flere billeder samt sort/hvid versioner (Se priser her).

19.450,- ex moms
Betaling af op til 3 rater kan aftales

Tilkøb af ekstra billeder

Billederne bliver professionelt redigeret og leveret i store digitale formater til print samt små digitale formater til web og sociale medier.

Pris per billede: 350,- ex moms

Tilkøb af sort/hvid versioner

Billederne bliver professionelt redigeret i sort/hvid og leveret i store digitale formater til print samt små digitale formater til web og sociale medier.

(Gælder kun billeder, der allerede er redigeret i farveversioner)

Pris per billede: 150,- ex moms

Branding hele vejen rundt

Hos mig har du mulighed for at kombinere design og foto i én pakke, så du har alt, du skal bruge som selvstændig for at komme godt i gang med din markedsføring.

Jeg har blandt andet hjulpet Heidi fra Bodytime med hendes virksomheds visuelle identitet, hjemmeside og brandingbilleder.

Vil du høre mere om dine muligheder, er du altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale.

 

Lad os tage en snak

Jeg ved, at din virksomhed er dit hjertebarn, og at det er en svær og personlig beslutning at vælge den person, der skal hjælpe dig med den visuelle identitet. Derfor er det vigtigt for mig, at du ved, du altid er velkommen til en uforpligtende forsamtale hos mig.