Lær mig bedre at kende

Branding fotograf og grafisk designer med base i København.

Jeg byggede min første hjemmeside som 12-årig

Ja, den er god nok! Jeg byggede min første hjemmeside og lærte HTML og CSS at kende, da jeg var 12 år gammel, og derfra var jeg hooked.

Efter et par praktikophold på et reklamebureau var jeg endnu mere sikker på, hvilken vej jeg skulle gå. Jeg skulle hjælpe virksomheder med at se skarpe ud!

Jeg tog uddannelsen som Mediegrafiker, der inkluderer 4 år som lærling, og blev udlært med et 12-tal i 2012 og modtog en bronzemedalje for min svendeprøve.

Både under min læretid, som ansat og som selvstændig, har jeg arbejdet med alt fra visuelle identiteter, printmaterialer, hjemmesider, messemateriale, apps og UX. Jeg var også ansat som Art Director i en softwarevirksomhed, før jeg blev selvstændig.

Foto har altid fanget min interesse

Jeg er vokset op med en foto-glad far, og lånte ofte hans kamera som barn. Da jeg endelig fik mit eget kamera, “legede” jeg tit photoshoot med mine veninder, og da jeg fyldte 19 år, blev jeg for første gang spurgt, om jeg ville tage billeder til et bryllup. Det blev starten på en del år som bryllupsfotograf, ved siden af mit arbejde som grafisk designer.

Jeg lagde bryllupper på hylden i 2017, da jeg gik selvstændig, for der brændte en passion i mig for at få lov til at hjælpe andre selvstændige og virksomheder med brandingbilleder. Jeg elsker at der er en ‘mission’ med mit arbejde, og at det skal bruges til udrette noget. Jeg er dog taknemmelig over den erfaring jeg fik gennem årene som bryllupsfotograf, for det lærte mig at være kreativ, hurtigt på fødderne og kommunikere med mange typer mennesker.

Mit eget “traume” er blevet min mission

Jeg elsker at tage billeder af mennesker og fange dem fra deres bedste sider! Jeg havde selv enormt svært ved at se mig selv på billeder, da jeg var yngre. Derfor er min mission, at andre, der har det på samme måde, rent faktisk oplever, at det både kan være rart og sjovt at få taget billeder, og at man også kan blive rigtig tilfreds med resultatet.

Det er en fantastisk følelse, når jeg kan være med til at hjælpe selvstændige med at være mere synlige og professionelle i deres markedsføring!

“Emily fanger lynhurtigt essensen af vores brandidentitet og formår at formidle vores ideer på kreativ og inspirerende vis – hver eneste gang…”

– Michelle Weis // Head of content // Matas

Jeg er farveglad, men rummer også det enkle og neutrale

Alle, der har mødt mig, ved, at det er meget sjældent, man ser mig i sort, med mindre jeg er på fotoshoots og skal blende ind i baggrunden. Men at jeg selv er glad for farver, er absolut ikke afgørende for det, jeg designer til dig. Mit hjem er faktisk knap så farverigt som min garderobe. Der er det mere ro og enkelthed, der hersker. Jeg rummer begge sider.

Jeg elsker at arbejde med forskellige typer af design og har arbejdet med alt fra tømrere, uddannelsessteder og behandlere til coaches.

Jeg tilpasser ALTID designet strategisk, så det passer til dit brand og din målgruppe.

Foto og design – Et perfekt match

Det er bestemt ikke nogen ulempe, at mine to store interesser for design og foto mødtes, for i dag kan jeg hjælpe virksomheder med hele paletten af deres visuelle udfordringer og skabe en rød tråd igennem det hele, uden at der skal jongleres mellem forskellige leverandører for at opnå et sammenhængende visuelt udtryk.

Skal vi lære hinanden bedre at kende?

Så tøv endelig ikke med at booke en gratis og uforpligtende matchsamtale for at finde ud af, om vi kunne være et match til dine projekter!