En smuk og brugervenlig hjemmeside

Gør det til en nem og god oplevelse for potentielle kunder, at finde dig online, eller få rådgivning og hjælp til at optimere din eksisterende hjemmeside.

Din hjemmeside er dit online butiksvindue

I dag forventer de fleste, at en legitim virksomhed har en velfungerende og præsentabel hjemmeside. Derudover er din hjemmeside din loyale assistent, der altid er der, selv når du er offline. Den repræsenterer dine produkter eller ydelser 24/7. Her kan du give dine potentielle kunder AL den information, de har brug for.

Så øg troværdigheden og tilgængeligheden for din virksomhed og få styr på din hjemmeside, uanset om du har brug for at få lavet en fra bunden eller har behov for at få optimeret din eksisterende side.

Design tilpasset til din virksomhed

Det er vigtigt at din hjemmeside passer til dit brand, og ikke bare er en predefineret template, som 100 andre virksomheder bruger.

Templates kan være fantastiske at bruge som udgangspunkt, men jeg tilpasser altid designet, så det passer nøjagtigt til din virksomhed.

Dit design vil også blive tilpasset både tablets og smartphones, så din hjemmeside står skarpt, uanset hvilken enhed den besøges fra.

Funktionaliteter, søgeoptimering & sikkerhed

Jeg sørger for, at du har alle de nødvendige plugins til søgeoptimering, sikkerhed og funktioner og hjælper dig med at gennemgå basic søgeoptimering. Det gør det nemt for dig at få hjælp til avanceret SEO senere hen.

Nemt for dig at vedligeholde

Jeg laver hjemmesider i WordPress med en af de mest brugte og brugervenlige visuelle byggere på markedet.

Både WordPress og den visuelle bygger bliver konstant forbedret og opdateret, så du skal derfor ikke være nervøs for at stå med en forældet hjemmeside om et par år.

Det er vigtigt, at du selv kan rette i din hjemmeside, og derfor er oplæring altid en del af mine pakker. Så kan du føle dig tryg ved at opdatere dit eget indhold uden at skulle være afhængig af at booke mig hver gang du skal lave ændringer.

Referencer

(Hold musen for at se hele siden)

(Tap for at se hele siden)

(Hold musen for at se hele siden)

(Tap for at se hele siden)

(Hold musen for at se hele siden)

(Tap for at se hele siden)

(Hold musen for at se hele siden)

(Tap for at se hele siden)

(Hold musen for at se hele siden)

(Tap for at se hele siden)

(Hold musen for at se hele siden)

(Tap for at se hele siden)

Optimering af din eksisterende hjemmeside

Måske har du allerede en hjemmeside, og måske trænger den blot til en mindre makeover og nogle generelle justeringer. Det kan jeg også hjælpe dig med! Jeg tilbyder både rådgivning og praktisk hjælp til din eksisterende hjemmeside.

Book en gratis matchsamtale for at høre om dine muligheder.

Hvad siger andre?

“Vi har samarbejdet med Emily gennem en længere periode – både til mindre grafiske opgaver, photoshoots og senest i forbindelse med et større redesign af vores hjemmeside.

Emily er professionel helt ud til fingerspidserne og demonstrerer sin dygtighed, ikke blot ved grundig udførsel af aftalte opgaver, men også ved at lægge vægt på detaljer og sammenhæng og dermed fungere som vigtig kreativ sparring ift. den visuelle kommunikation.

Vi kan derfor varmt anbefale Emily til andre, der ønsker at stå stærkt visuelt, hvad end det er gennem erhvervsfoto eller grafisk design.”

Conteco

Hjemmeside, logo, farvepalet og billeder – alt spiller max.

Efter en lang periode hvor jeg selv havde lavet mine hjemmesider, fik jeg Emily med på banen som sparringspartner og jeg fandt hurtigt ud af at Emily er super faglig dygtig og kreativ, udover at hun er hjælpsom og har stor indlevelsesevne i hvilken virksomhed jeg driver.

Emily hjalp mig hele vejen rundt med det visuelle udtryk på både min hjemmeside, logo og billeder til brug for hjemmeside og SOME. Emily er fantastisk god til at komme med ideer til hvad jeg skulle gøre med ”indretningen” hjemmesiden, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer visuelt.

Det er nu ca 4 år siden jeg fik givet min visuelle identitet en løft og den holder stadig, så jeg er bare så tilfreds med samarbejdet med Emily.

Kan kun anbefale at du tager fat i Emily og får hjælp”

– Heidi Trabolt

Bodytime

“Efter grundig research faldt valget på Emily til at tage brandfotos, designe min nye hjemmeside og gennemgang af brandidentitet til mit firma som coach, bevægelsesterapeut og foredragsholder.

Lad mig sige det enkelt: Jeg kunne simpelthen ikke have ønsket mig nogen anden til det.

Emily er dybt professionel og super kompetent; INTET var overladt til tilfældighederne og som ny iværksætter var det virkelig værdsat og trygt at læne sig ind i.

Emilys er så imødekommende og venlig. Hun har den skønneste lune humor, der tilsat hendes store erfaring og sans for skarpe deadlines, har gjort de mange valg i en kreativ beslutningsproces meget nemmere.

På photoshootet fik Emily hurtigt skabt en stemning som gjorde, at jeg både følte mig tryg og fri – og resultatet blev nogle fantastiske billeder.

Jeg har nu en smuk æstetisk og top funktionel hjemmeside, der på allerfineste vis har formået at indfange den jeg er, og det jeg står for.

Tak Emily ❤️”

Linda Hejselbak Jensen

Move And Be Moved

“1000 tak for din ekspertise, din varme og din ekstra indsats 💗💫 Jeg er vild med mine billeder og min hjemmeside. Du får min varmeste anbefaling, og jeg vender glædeligt tilbage💐✨”

Karna Christiansen

Hjertemodig Familierådgiver

“Det har været en sand fornøjelse at samarbejde med Emily både om designet af min nye hjemmeside og mine brandingbilleder og videoer. Emily er i en klasse for sig med en enestående professionalisme, grundighed og engagement.

Emily hjalp med at lægge en solid strategi for hjemmesidens udtryk og funktionalitet – vi talte om alt fra æstetik og brugeroplevelse til målgruppe og budskab. Emily formåede virkelig at forstå mit brand. Jeg er så glad og stolt over min nye hjemmeside. Emilys evne til at rådgive og støtte hele vejen igennem var også uvurderlig.

Emily var også fantastisk til at guide og skabe en afslappet atmosfære under mit photoshoot. Jeg er normalt lidt genert foran kameraet, men Emily fik mig virkelig til at føle mig tryg og selvsikker, hvilke også afspejles i mine nye billeder.

Jeg er meget glad for, at jeg kunne få hele pakken hos Emily. Det har skabt en rød tråd i hele min branding og har gjort processen let. Min nye hjemmeside, brandingbilleder og videoer har virkelig løftet mit brand på sociale medier og i min generelle markedsføring.

Jeg kan varmt anbefale Emily til alle, der søger en fotograf, grafiker eller webdesigner med en helt særlig evne til at fremhæve og styrke brandidentiteten gennem både billeder og design. Og så er hun også utrolig venlig og imødekommende, hvilket gør hele samarbejdet til en fornøjelse.”

Milica Nedovic

Nedovic.dk

Branding hele vejen rundt

Hos mig har du mulighed for at kombinere design og foto i én pakke, som har alt, hvad du skal bruge som selvstændig for at komme godt i gang med din markedsføring.

Jeg har blandt andet hjulpet Heidi fra Bodytime med hele hendes visuelle identitet, hjemmeside og brandingbilleder.

Vil du høre mere om dine muligheder? Så er du altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak.

Jeg har blandt andet arbejdet med:

Lad os tage en snak

Jeg ved, at det kan være en svær og personlig beslutning at vælge den person, der skal hjælpe dig med at få retning på det visuelle i din virksomhed. Derfor er det vigtigt for mig, at du ved, du altid er velkommen til en uforpligtende samtale, hvor vi vender dine behov, ønsker og ideer. På den måde kan vi komme det nærmere, om vi er det rette match for hinanden.