Grafisk Design

Indfang dit brands visuelle identitet, og optimér hvordan du fremstår på dine medier.

Giv et godt førstehåndsindtryk

En visuel identitet er ikke bare et logo. Det er hele virksomhedens fremtoning og genkendelighed. Det indebærer blandt andet, at logo, farver, udtryk, skrifttyper m.m. er strømlinet – og det er uanset, om vi taler hjemmeside, sociale medier eller printmaterialer.

Er du i tvivl om, hvordan du kommer i mål med din visuelle identitet eller en anden grafisk opgave? Så er du altid velkommen til at booke en uforpligtende samtale med mig og høre om dine muligheder.

  • Visuel identitet
  • Hjemmesider
  • Printmaterialer
  • Emballage
  • App Design

Få en hjemmeside, der fanger din virksomheds essens

Udstråler din hjemmeside den rigtige visuelle identitet, eller holder den dig tilbage fra at markedsføre dig og din virksomhed? Lad mig hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, så du kan komme godt i mål og få mere ’visuel selvtillid’!

(Hold musen for at se hele siden)

(Tap for at se hele siden)

(Hold musen for at se hele siden)

(Tap for at se hele siden)

(Hold musen for at se hele siden)

(Tap for at se hele siden)

(Hold musen for at se hele siden)

(Tap for at se hele siden)

Hvad siger andre?

Matas

“Jeg har samarbejdet med Emily på en lang række projekter for Matas, og samarbejdet har altid fungeret fortrinligt.

Emily fanger lynhurtigt essensen af vores brandidentitet og formår at formidle vores ideer på kreativ og inspirerende vis – hver eneste gang.

Vi har brugt hende til både produkt- og modelshoots, grafiske opgaver samt portrætter, og uanset opgaven leverer Emily kvalitet af øverste skuffe.

Samarbejdet med Emily er værdsat af alle i content teamet i Matas, og vi glæder os til at skabe mange flere fede koncepter sammen.

Emily får mine varmeste anbefalinger med på vejen.”

– Michelle Weis // Head of Content

Conteco

“Vi har samarbejdet med Emily gennem en længere periode – både til mindre grafiske opgaver, photoshoots og senest i forbindelse med et større redesign af vores hjemmeside.

Emily er professionel helt ud til fingerspidserne og demonstrerer sin dygtighed, ikke blot ved grundig udførsel af aftalte opgaver, men også ved at lægge vægt på detaljer og sammenhæng og dermed fungere som vigtig kreativ sparring ift. den visuelle kommunikation.

Vi kan derfor varmt anbefale Emily til andre, der ønsker at stå stærkt visuelt, hvad end det er gennem erhvervsfoto eller grafisk design.”

 

Move and be Moved

“Efter grundig research faldt valget på Emily til at tage brandfotos, designe min nye hjemmeside og gennemgang af brandidentitet til mit firma som coach, bevægelsesterapeut og foredragsholder.

Lad mig sige det enkelt: Jeg kunne simpelthen ikke have ønsket mig nogen anden til det.

Emily er dybt professionel og super kompetent; INTET var overladt til tilfældighederne og som ny iværksætter var det virkelig værdsat og trygt at læne sig ind i.

Emilys er så imødekommende og venlig. Hun har den skønneste lune humor, der tilsat hendes store erfaring og sans for skarpe deadlines, har gjort de mange valg i en kreativ beslutningsproces meget nemmere.

På photoshootet fik Emily hurtigt skabt en stemning som gjorde, at jeg både følte mig tryg og fri – og resultatet blev nogle fantastiske billeder.

Jeg har nu en smuk æstetisk og top funktionel hjemmeside, der på allerfineste vis har formået at indfange den jeg er, og det jeg står for.

Tak Emily ❤️”

– Linda Hejselbak Jensen

Hjertemodig Familierådgiver

“1000 tak for din ekspertise, din varme og din ekstra indsats💗💫 Jeg er vild med mine billeder og min hjemmeside. Du får min varmeste anbefaling og jeg vender glædeligt tilbage💐✨”

– Karna Christiansen

Branding hele vejen rundt

Hos mig har du mulighed for at kombinere design og foto i én pakke, som har alt, hvad du skal bruge som selvstændig for at komme godt i gang med din markedsføring.

Jeg har blandt andet hjulpet Heidi fra Bodytime med hele hendes visuelle identitet, hjemmeside og brandingbilleder.

Vil du høre mere om dine muligheder? Så er du altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak.

Jeg har blandt andet arbejdet med:

Lad os tage en snak

Jeg ved, at det kan være en svær og personlig beslutning at vælge den person, der skal hjælpe dig med at få retning på det visuelle i din virksomhed. Derfor er det vigtigt for mig, at du ved, du altid er velkommen til en uforpligtende samtale, hvor vi vender dine behov, ønsker og ideer. På den måde kan vi komme det nærmere, om vi er det rette match for hinanden.