Grafisk Design

Indfang dit brands visuelle identitet, og optimér hvordan du fremstår på dine medier.

Giv et godt førstehåndsindtryk

En visuel identitet er ikke bare et logo. Det er hele virksomhedens fremtoning og genkendelighed. Det indebærer blandt andet, at logo, farver, udtryk, skrifttyper m.m. er strømlinet – og det er uanset, om vi taler hjemmeside, sociale medier eller printmaterialer.

Er du i tvivl om, hvordan du kommer i mål med din visuelle identitet eller en anden grafisk opgave? Så er du altid velkommen til at booke en uforpligtende samtale med mig og høre om dine muligheder.

  • Visuel identitet
  • Hjemmesider
  • Printmaterialer
  • Emballage
  • App Design

En smuk og brugervenlig hjemmeside

Gør det til en nem og god oplevelse for potientielle kunder, at finde dig online, eller få rådgiving og hjælp til at optimere din eksisterende hjemmeside.

Hvad siger andre?

“Jeg har samarbejdet med Emily på en lang række projekter for Matas, og samarbejdet har altid fungeret fortrinligt.

Emily fanger lynhurtigt essensen af vores brandidentitet og formår at formidle vores ideer på kreativ og inspirerende vis – hver eneste gang.

Vi har brugt hende til både produkt- og modelshoots, grafiske opgaver samt portrætter, og uanset opgaven leverer Emily kvalitet af øverste skuffe.

Samarbejdet med Emily er værdsat af alle i content teamet i Matas, og vi glæder os til at skabe mange flere fede koncepter sammen.

Emily får mine varmeste anbefalinger med på vejen.”

Matas

Michelle Weis

“Vi har samarbejdet med Emily gennem en længere periode – både til mindre grafiske opgaver, photoshoots og senest i forbindelse med et større redesign af vores hjemmeside.

Emily er professionel helt ud til fingerspidserne og demonstrerer sin dygtighed, ikke blot ved grundig udførsel af aftalte opgaver, men også ved at lægge vægt på detaljer og sammenhæng og dermed fungere som vigtig kreativ sparring ift. den visuelle kommunikation.

Vi kan derfor varmt anbefale Emily til andre, der ønsker at stå stærkt visuelt, hvad end det er gennem erhvervsfoto eller grafisk design.”

Conteco

“Efter grundig research faldt valget på Emily til at tage brandfotos, designe min nye hjemmeside og gennemgang af brandidentitet til mit firma som coach, bevægelsesterapeut og foredragsholder.

Lad mig sige det enkelt: Jeg kunne simpelthen ikke have ønsket mig nogen anden til det.

Emily er dybt professionel og super kompetent; INTET var overladt til tilfældighederne og som ny iværksætter var det virkelig værdsat og trygt at læne sig ind i.

Emilys er så imødekommende og venlig. Hun har den skønneste lune humor, der tilsat hendes store erfaring og sans for skarpe deadlines, har gjort de mange valg i en kreativ beslutningsproces meget nemmere.

På photoshootet fik Emily hurtigt skabt en stemning som gjorde, at jeg både følte mig tryg og fri – og resultatet blev nogle fantastiske billeder.

Jeg har nu en smuk æstetisk og top funktionel hjemmeside, der på allerfineste vis har formået at indfange den jeg er, og det jeg står for.

Tak Emily ❤️”

Linda Hejselbak Jensen

Move And Be Moved

“1000 tak for din ekspertise, din varme og din ekstra indsats 💗💫 Jeg er vild med mine billeder og min hjemmeside. Du får min varmeste anbefaling, og jeg vender glædeligt tilbage💐✨”

Karna Christiansen

Hjertemodig Familierådgiver

Hjemmeside, logo, farvepalet og billeder – alt spiller max.

Efter en lang periode hvor jeg selv havde lavet mine hjemmesider, fik jeg Emily med på banen som sparringspartner og jeg fandt hurtigt ud af at Emily er super faglig dygtig og kreativ, udover at hun er hjælpsom og har stor indlevelsesevne i hvilken virksomhed jeg driver.

Emily hjalp mig hele vejen rundt med det visuelle udtryk på både min hjemmeside, logo og billeder til brug for hjemmeside og SOME. Emily er fantastisk god til at komme med ideer til hvad jeg skulle gøre med ”indretningen” hjemmesiden, hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer visuelt.

Det er nu ca 4 år siden jeg fik givet min visuelle identitet en løft og den holder stadig, så jeg er bare så tilfreds med samarbejdet med Emily.

Kan kun anbefale at du tager fat i Emily og får hjælp”

– Heidi Trabolt

Bodytime

“Jeg har arbejdet med mange fotografer gennem årene, men Emily er og bliver min foretrukne samarbejdspartner til alt der har at gøre med foto og grafisk arbejde. Hun er eminent til at bringe alle slags koncepter til live, hun får altid én til at føle sig tilpas foran kameraet uanset hvor meget erfaring man her, og man kan stole på, at hun altid finder den mest flatterende vinkel og det mest flatterende lys.

Hvis du leder efter en super professionel, effektiv og pålidelig fotograf og grafisk designer, får Emily mine varmeste anbefalinger. Det er ikke nemt at finde – og får man en plads i hendes kalender er det bare med at holde fast.”

Cecilia Demant

Branding hele vejen rundt

Hos mig har du mulighed for at kombinere design og foto i én pakke, som har alt, hvad du skal bruge som selvstændig for at komme godt i gang med din markedsføring.

Jeg har blandt andet hjulpet Heidi fra Bodytime med hele hendes visuelle identitet, hjemmeside og brandingbilleder.

Vil du høre mere om dine muligheder? Så er du altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak.

Jeg har blandt andet arbejdet med:

Lad os tage en snak

Jeg ved, at det kan være en svær og personlig beslutning at vælge den person, der skal hjælpe dig med at få retning på det visuelle i din virksomhed. Derfor er det vigtigt for mig, at du ved, du altid er velkommen til en uforpligtende samtale, hvor vi vender dine behov, ønsker og ideer. På den måde kan vi komme det nærmere, om vi er det rette match for hinanden.