Grafisk
Design

Visuel kommunikation

Med 12 års erfaring i den grafiske branche og en Mediegrafikeruddannelse, har jeg været vidt omkring med opgaver og virksomheder. Jeg kan derfor tilbyde en bred vifte af grafisk support.

  • Visuel identitet

En visuel identitet er ikke bare et logo. Det er hele jeres fremtoning og genkendelighed som virksomhed. Det indebærer blandt andet, at jeres logo, farver, udtryk, skrifttyper m.m. er strømlinet hver gang, I sender noget ud som virksomhed – om det er en emailsignatur, en hjemmeside eller en powerpoint præsentation.

  • Print materialer

Visitkort, flyers, plakater, salgsmapper, skilte, postkort, roll-ups, annoncer, brochurer, messestande m.m. Selvom vi lever i en digital verden, er tryksager stadig en nødvendighed fra tid til anden. Jeg hjælper jer hele vejen fra idé til tryk.

  • Website design

Et website er tit det første folk møder, når de stifter bekendtskab med en virksomhed. Giver jeres website et godt førstehåndsindtryk? Kan folk finde den information de skal bruge og afspejler den jeres firmas DNA? Jeg arbejder sammen med dygtige programmører, så både design og funktionalitet er i top.

  • Online annoncer

De fleste virksomheder i dag kan ikke komme udenom at reklamere online. Men hvordan ser dine annoncer ud? Er de visuelt appellerende og rammer de din målgruppe?

  • App design

I vil som virksomhed gerne udvikle en app, men hvordan skal den se ud? Og hvordan bliver den mest brugervenlig? Jeg har stor erfaring, både når det kommer til brugervenlighed og det færdige design.

  • Emballage design

Som forbruger er indbydende og passende emballage et meget vigtigt beslutningsgrundlag. Matcher emballagen med dit produkt og taler den til din målgruppe, vil det skabe øget salg.

Branding hele vejen rundt

Vil du gerne slippe for flere leverandører?

Hos mig har du mulighed for at kombinere design og foto i en pakke, som har alt hvad du skal bruge som selvstændig, for at komme godt igang med din markedsføring.

Jeg har blandt andet hjulpet Heidi fra Bodytime med hele hendes visuelle identitet, hjemmeside og branding billeder.

Se Heidi’s hjemmeside på: www.bodytime.dk

Vil du høre mere om dine muligheder, er du altid velkommen til at kontakte mig med henblik på en uforpligtende afklaringssamtale.

Hvad siger de?

Karna Christiansen (hjertemodig.dk)

1000 tak for din ekspertise, din varme og din ekstra indsats💗💫 Jeg er vild med mine billeder og min hjemmeside. Du får min varmeste anbefaling og jeg vender glædeligt tilbage💐✨

Lad os tage en snak

Hvis du sidder og overvejer om vi kunne være et match, så tøv endelig ikke med at kontakte mig. Lad os få en uforpligtende snak om dine behov og muligheder.