Grafisk Design

Indfang dit brands visuelle identitet, og optimér hvordan du fremstår på dine medier.

Giv et godt førstehåndsindtryk

En visuel identitet er ikke bare et logo. Det er hele virksomhedens fremtoning og genkendelighed. Det indebærer blandt andet, at logo, farver, udtryk, skrifttyper m.m. er strømlinet – og det er uanset, om vi taler hjemmeside, sociale medier eller printmaterialer.

Er du i tvivl om, hvordan du kommer i mål med din visuelle identitet eller en anden grafisk opgave? Så er du altid velkommen til at booke en uforpligtende samtale med mig og høre om dine muligheder.

  • Visuel identitet
  • Hjemmesider
  • Printmaterialer
  • Emballage
  • App Design

Få en hjemmeside, der fanger din virksomheds essens

Udstråler din hjemmeside den rigtige visuelle identitet, eller holder den dig tilbage fra at markedsføre dig og din virksomhed? Lad mig hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, så du kan komme godt i mål og få mere ’visuel selvtillid’!

(Hold musen for at se hele siden)

(Tap for at se hele siden)

(Hold musen for at se hele siden)

(Tap for at se hele siden)

(Hold musen for at se hele siden)

(Tap for at se hele siden)

(Hold musen for at se hele siden)

(Tap for at se hele siden)

Hvad siger andre?

Conteco

“Vi har samarbejdet med Emily gennem en længere periode – både til mindre grafiske opgaver, photoshoots og senest i forbindelse med et større redesign af vores hjemmeside. Emily er professionel helt ud til fingerspidserne og demonstrerer sin dygtighed, ikke blot ved grundig udførsel af aftalte opgaver, men også ved at lægge vægt på detaljer og sammenhæng og dermed fungere som vigtig kreativ sparring ift. den visuelle kommunikation. Vi kan derfor varmt anbefale Emily til andre, der ønsker at stå stærkt visuelt, hvad end det er gennem erhvervsfoto eller grafisk design.”

Karna Christiansen

“1000 tak for din ekspertise, din varme og din ekstra indsats💗💫 Jeg er vild med mine billeder og min hjemmeside. Du får min varmeste anbefaling og jeg vender glædeligt tilbage💐✨”

Branding hele vejen rundt

Hos mig har du mulighed for at kombinere design og foto i én pakke, som har alt, hvad du skal bruge som selvstændig for at komme godt i gang med din markedsføring.

Jeg har blandt andet hjulpet Heidi fra Bodytime med hele hendes visuelle identitet, hjemmeside og brandingbilleder.

Vil du høre mere om dine muligheder? Så er du altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak.

Jeg har blandt andet arbejdet med:

Lad os tage en snak

Jeg ved, at din virksomhed er dit hjertebarn, og at det er en svær og personlig beslutning at vælge den person, der skal hjælpe dig med det visuelle. Derfor er det vigtigt for mig, at du ved, du altid er velkommen til en uforpligtende forsamtale hos mig.