Skræddersyede fotos til erhverv & events

Giv jeres virksomhed og events liv gennem kreative og professionelle billeder.

Fotos til jeres hjemmeside og markedsføring

Måske I længe har brugt generiske stockfotos, men ikke føler, de afspejler jeres firmas DNA?

Indbydende fotos af jer og jeres virksomhed er et vigtigt element i jeres markedsføring. Har I en flot hjemmeside, hvor billederne halter efter, vil helhedsoplevelsen forringes. Lad mig hjælpe jer med at nå helt i mål!

Miljøbilleder

Skift stockfotos ud med ægte billeder fra jeres lokaler og dagligdag, så jeres kunder får et bedre billede af, hvem I er som virksomhed. 

Lifestyle produktbilleder

Produkter på en ensfarvet baggrund kan være lidt kedelige at bruge på jeres hjemmeside eller sociale medier. Giv dem liv med det rigtige lys og stemningssættende styling. 

Kampagnebilleder

Mangler I billeder til jeres nyeste kampagne for jeres produkt, kursus, software eller lignende?

Stemningsfulde eventfotos

I har sandsynligvis brugt mange ressourcer og lang tid på at arrangere jeres event. Men har I også tænkt over at få taget gode billeder fra eventet, som I kan bruge efterfølgende til markedsføring?

Hvad siger andre?

“Jeg har samarbejdet med Emily på en lang række projekter for Matas, og samarbejdet har altid fungeret fortrinligt.

Emily fanger lynhurtigt essensen af vores brandidentitet og formår at formidle vores ideer på kreativ og inspirerende vis – hver eneste gang.

Vi har brugt hende til både produkt- og modelshoots, grafiske opgaver samt portrætter, og uanset opgaven leverer Emily kvalitet af øverste skuffe.

Samarbejdet med Emily er værdsat af alle i content teamet i Matas, og vi glæder os til at skabe mange flere fede koncepter sammen.

Emily får mine varmeste anbefalinger med på vejen.”

Matas

Michelle Weis

“Vi har samarbejdet med Emily gennem en længere periode – både til mindre grafiske opgaver, photoshoots og senest i forbindelse med et større redesign af vores hjemmeside.

Emily er professionel helt ud til fingerspidserne og demonstrerer sin dygtighed, ikke blot ved grundig udførsel af aftalte opgaver, men også ved at lægge vægt på detaljer og sammenhæng og dermed fungere som vigtig kreativ sparring ift. den visuelle kommunikation.

Vi kan derfor varmt anbefale Emily til andre, der ønsker at stå stærkt visuelt, hvad end det er gennem erhvervsfoto eller grafisk design.”

Conteco

Erhvervsportrætter

Du værdsætter dine dygtige medarbejdere. Hvorfor ikke vise dem fra deres bedste side med professionelle erhvervsportrætter?

Lifestyle branding

Fotos, der giver drømmene frit løb. Fremhæv alt det, I kan tilbyde som hotel, resort eller behandlingssted.

Jeg har blandt andet arbejdet med:

Få et uforpligtende tilbud

Er det nu, at I skal opdatere jeres virksomheds billeder? I er altid velkomne til en uforpligtende snak med mig, hvor vi kan tale igennem, hvad I har brug for.